Volleybalkampioenen in Klarenbeek

Klarenbeek- Onlangs was het weer feest bij de volleybalafdeling van Sportclub Klarenbeek. Maar liefst twee jeugdteams werden najaarskampioen.

Zowel het A1 team als het C2 team haalden genoeg punten binnen om het kampioenschap te pakken. Beide teams zijn dit najaar gestart met nieuwe trainers en hoe mooi is het dat dat al zo snel zijn vruchten afwerpt.

Het A1 team is, net als het C2 team, een meidenteam. A1 speelt al jaren met Henk van den Brink als een vaste coach. C2 werd dit najaar gecoacht door Derk Willems, die samen met de meiden nog een rondje op de “platte wagen” door het dorp ging.

De volleybalafdeling van de Klarenbeekse club is maar wat trots op deze twee, maar ook zeker op haar andere jeugdteams. Zij wil naast de trainers en coaches, ook de sponsoren bedanken voor hun bijdrage hieraan.

Wil je een keertje vrijblijvend meetrainen om te kijken of volleybal wat voor je is, kijk dan op de site www.scklarenbeek.nl voor de trainingstijden. Dit voorjaar heeft Sportclub Klarenbeek naast een meiden A-team, drie meiden C-teams, drie niveau 4-teams en een niveau 2-team.

woensdag 10 januari

Deel dit bericht