Volleybalteam SV Terwolde Dames 1 speelt dit jaar 3e klasse

TWELLO- Het Dames 1 Volleybalteam van SV Terwolde gaat dit seizoen in de 3e klasse van start. Vorig jaar hebben ze met veel blessures en weinig speelsters toch het voor elkaar weten te krijgen om als 2e te eindigen. Promotie dus en tevens een top prestatie.

In het begin van het vorige jaar zag het er zelfs nog naar uit, dat het team zich moest terug trekken in verband met te weinig speelsters. Gelukkig waren er oud-speelsters, die het team niet in de steek wilden laten, waardoor uiteindelijk het team kon starten. Het eerste is nu al weer zo gegroeid, dat ze dit seizoen met 9 dames beginnen..

In het team kan het er soms fanatiek aan toe gaan, daar zorgt coach/trainster Joke Mölder wel voor. Vooral omdat ze natuurlijk graag willen winnen. Ondanks dat speelt er ook een belangrijke factor plezier en sportiviteit mee in dit team. Na de wedstrijd, al hebben ze gewonnen of verloren, is het dan ook altijd gezellig.

Mocht je het dames team in hun prachtige nieuwe outfit een keer willen zien spelen, kijk dan op www.volleybal.nl en zoek op Terwolde. De thuiswedstrijden worden in sporthal Jachtlust te Twello gespeeld.

woensdag 4 oktober

Deel dit bericht