Volop spanning bij jeugdwedstrijden Trias

Twello- De Veluwe 3 – Trias 1. Afgelopen weekend namen Levi van Hunnik, Loes van de Kamp en Femke van Schaik het namens Trias 3 op tegen de Veluwe uit Apeldoorn. Het team uit Twello begon niet al te sterk aan de wedstrijd. Vervolgens wist Femke in haar eerste partij de spanning wel ietwat terug te krijgen, door haar eerste enkelspel winnend af te sluiten. Dit gaf ook haar teamgenoten een positieve boost. De wedstrijd ging vervolgens op en neer en beide teams sprokkelden de nodige punten bijeen. Uiteindelijk bracht dit een 5 – 5 eindstand op het scorebord.

De Veluwe 6 – Trias 2

Een tafel verder in Apeldoorn werd er ook een Veluwe – Trias gespeeld. Echter dit is het team waarin Thomas Wijnhout, Kian Broekers en Quinten Gerritsen in spelen. Thomas brak het ijs voor Trias door zijn eerste partij te winnen. Helaas voor de meegereisde supporters uit Twello werd dit al snel omgebogen door de Veluwe naar een 2 – 1 stand voor de thuisploeg. Vervolgens wisten Thomas en Kian ervoor te zorgen dat de dubbel in het voordeel van Trias werd beslist. Net als bij het eerste team van Trias was dit een zeer aantrekkelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. De partijen werden telkens met volle overtuiging gespeeld. Ook deze wedstrijd eindigde in een gelijke stand: 5 – 5.

Borne 3 – Trias 3

In het Overijsselse Borne speelden afgelopen zaterdag Floortje Gerritsen , Sem Zweers en Noa Keukens hun wekelijkse wedstrijd. Het team uit Borne begon ijzersterk aan hun eerste partijen. Helaas voor het team uit Twello moesten Noa en Sem hun hoofd buigen voor hun directe tegenstanders. Zij waren duidelijk niet opgewassen tegen het niveau van het team uit Borne. Uiteindelijk wist Floortje in de laatste wedstrijd de eer nog te redden voor Trias. Eindstand 4 – 1.

woensdag 8 november

Deel dit bericht