Voortgang nieuwbouw clubhuis VHC Twello

Twello- De nieuwbouw van het VHC clubhuis aan de Zuiderlaan krijgt steeds verder vorm. Onder een voorzichtige lentezonnetje wordt steeds beter zichtbaar hoe het eindbeeld van het nieuwe onderkomen wordt. De muren staan, het dak zit er op en de vloeren zijn gestort. Naar verwachting wordt het clubhuis in juni opgeleverd.

Het clubhuis is dan startklaar voor het seizoen 2017-2018 wat in augustus begint. De leden en overige supporters kunnen vanaf dat moment genieten van het nieuwe onderkomen dat helemaal past bij de club. Mooi, niet te groot en daardoor gezellig en knus. Het is gebouwd op een verhoging je kijkt vanuit het clubhuis perfect op het eerste veld.

Met veel bevlogen leden onder leiding van de Twellose interieurontwerpster Pia Marriët wordt invulling gegeven aan het interieur en de uitstraling van het clubhuis. Met de leden is een actie gestart om stoelen in te zamelen. Het gaat hier om eenvoudige houten stoelen. Na inzameling worden deze geschilderd en in het clubhuis gebruikt. Samen met de gemeente, JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en Team Fit werkt de barcommissie verder aan een gezonde invulling van het clubhuis.

Niks missen van het hele proces van de nieuwbouw? Volg de VHC Facebookpagina voor de laatste updates en foto’s. Maar beter nog, kom een kijkje nemen en geniet onder het genot van een heerlijk kopje koffie of cappuccino of een ‘gezonde hap’ van de hockeywedstrijden en de gastvrijheid.

woensdag 22 maart 2017

Deel dit bericht