Voorwaarts dames 1- PSV dames 1

TWELLO- De tweede thuiswedstrijd stond op het programma tegen PSV uit Eindhoven, ook dit keer was het een tegenstander die we nog niet vaker hebben gezien. Bij het voorstellen met onze E2 meiden bleek dat er bij PSV Eindhoven veel talenten uit het Arnhemse aanwezig waren. De wedstrijd gingen we met volle moed in, we begonnen met een goede voorbespreking waarin goed werd besproken wat we gingen doen. Daarna hebben we een lange en goede warming-up gehad waardoor we helemaal klaar waren toen de scheidsrechters het startsignaal gaven.

Wij wisten te beginnen met scoren door middel van een penalty die er mooi strak werd ingeschoten, gelijk daarna wisten we dit gelijk te verdubbelen door een mooi afstandsschot. Pas na 2 minuten spelen wist PSV antwoord te geven en maakte zij hun eerste doelpunt door middel van een afstandsschot. De wedstrijd ging eerst nog redelijk gelijk op totdat Voorwaarts kon doorstoten naar 8-4. De resterende tijd van de 2e helft bleef het verschil op deze 4 doelpunten waarna een ruststand van 17-12 werd bereikt. De snelle tegenaanval liep goed en er werd goed gecombineerd.

De 2e helft werd er, na een goede teambespreking, afgesproken om het tempo nog te verhogen. De score liep daardoor snel op. Break na break zorgden we voor een voorsprong van 10 doelpunten na 45 minuten. Deze marge werd nog verhoogd tot 12 waarbij de afsluiter weer een prachtige vlieger was, hierdoor zijn we geëindigd met een einduitslag van 37-25. Wederom heeft in deze wedstrijd weer iedereen gescoord en dat laat zien dat dit een echte teamprestatie is. Graag willen we de supporters bedanken die in grote getale weer aanwezig was, waardoor er weer een leuke sfeer ontstond in de Jachtlust. Volgende week zaterdag spelen we in Heemskerk tegen DSS. DSS is samen met DSVD nog ongeslagen en staan dus op de eerste plaats. Bij DSS staan enkele geroutineerde speelsters waarbij de opdracht om de 2 punten mee te nemen een prachtige uitdaging is. De bus vertrekt om 16.15 uur vanaf Jachtlust. Zorg dat je je op tijd aanmeldt zodat je verzekerd ben van een plekje en gezellig mee kan.