Voorwaarts – Go Ahead Eagles: alles wat voetbal in zich heeft

.- Een half dozijn goals, keurig verdeeld over de twee helften. Go Ahead Eagles won vorige week dinsdag met 0-6 in Twello van SV Voorwaarts, dat volop weerstand bood.

Hendriks, De Kogel en nogmaals Hendriks zorgden voor een 0-3 ruststand. Na de theepauze voerden beide ploegen de nodige wisselingen door. Nick Linthorst van Voorwaarts eigende zich een opvallende dubbelrol toe. Eerst tikte hij een voorzet van Joey Groenbast in eigen doel: 0-4. Even later was hij dichtbij een ‘persoonlijke gelijkmaker’. Doelman Sonny Stevens kon het afstandsschot van Linthorst ternauwernood via de paal naast zijn doel werken. In de slotfase tilden Hettinga en Werkhoven de eindstand naar 0-6.

Helemaal zonder zorgen stapte Go Ahead Eagles niet van het mooie veld in Twello. Corbin-Ong verliet in het eerste bedrijf per brancard het veld met een enkelblessure. Hij staat hierdoor enkele weken buitenspel. Het vormde een kleine smet op een verder mooie avond in Twello, waar Voorwaarts op het prachtige veld volop tegenstand bood aan de Eerstedivisionist uit Deventer. Het publiek, dat rijendik langs de lijn opgesteld stond, had dan ook een groot applaus over voor beide ploegen.

woensdag 19 juli 2017

Deel dit bericht