Voorwaarts handbal wint overtuigend

Twello- Zaterdag 13 november stond Lettele op het programma. Na afgelopen weekend met verlies op de koploper ZVBB waren we weer opgeladen en gebrand om te winnen. Met een sterk begin in de wedstrijd. Aniek liet zich meteen van haar goede kant zien met meerdere goede ballen ik de snelle tegen aanval.

Ook Alineke wist het doel weer goed te vinden met de breakouts. Hiermee liet Voorwaarts meteen zien wie de baas was. Al snel stond de stand halverwege eerste helft op 5-12 voorsprong voor Voorwaarts. Ook hebben onze meiden tijdelijk extra versterking ingeschakeld, door meerdere blessures van o.a. Jorien, Lieke en Lisa, is nu tijdelijk Ellen terug in de ploeg. De verdediging stond sterk en Lettele wist er moeilijk door heen te komen. Brigitte had goeie ballen en zo bleven wij in de flow om snelle tegen aanvallen te spelen. Hiermee gingen Voorwaarts de rust in met 9-20 voorsprong. Onze supporters waren er toch een beetje bij door de livestream. In het begin van de tweede helft begon Daimy met een penalty en een mooie snelle tegen aanval. Dit bracht de stand alweer op 12-23. Door mooi spel in de aanval vielen ook de gaten voor Keyara en Silke. Na 10 minuten mocht Marloes het doel overnemen van Brigitte. De communicatie in de dekking ging goed waardoor de bal meerdere keren werd onderschept. Meerdere breaks achter mekaar en het vrijspelen van diverse speelsters zorgde voor een stand van 13-31 na 15 minuten. De wedstrijd vervolgde zich met een eindstand van 19-34. Met een zeer tevreden coach en tevreden speelsters hebben zij de hal verlaten. Komende zaterdag thuis tegen VVW. Er wordt gewerkt aan een livestream houd hiervoor Facebook in de gaten van Handbal Voorwaarts.

Scores: Alineke Ros 8, Aniek Koers 8, Daimy van Dommelen 5, Chantal Deijk 1, Jill Kloppenberg 1, Keyara Peters 3, Romy ten Cate 4, Silke Schoenaker 2, Ellen v/d Scheer 2.