Voorwaarts speelt in juli tegen Go Ahead Eagles

Twello- Op dinsdag 10 juli wordt om 19.00 uur afgetrapt bij de voetbalwedstrijd tussen Voorwaarts en Go Ahead Eagles. Een jaarlijks terugkerend evenement op sportpark ‘de Laene’. Kaarten zijn alleen beschikbaar op de wedstrijddag aan de kassa’s, gelegen bij de hoofdingang en bij de ingang ter hoogte van de Martinuskerk. De kassa’s zijn open vanaf 18.00 uur.

De samenwerking tussen Voorwaarts en Go Ahead Eagles is de afgelopen 10 jaar sterk gegroeid en is zeer hecht. Ook dit jaar is het weer een groot feest om alle zaken rondom deze wedstrijd in goede banen te leiden. Zaken als vergunningsaanvraag, veiligheidsbeleid, parkeren, infrastructuur op en rond de velden, kassabeheer, lotenverkoop, kantinebezetting, uitnodigen van en ontvangst van sponsoren, muziek in de kantine met DJ Mika én vanzelfsprekend een goede communicatie met de werkploeg van Voorwaarts zijn een aantal voorbeelden waar de commissie mee te maken heeft.

Voorwaarts Twello is een OMNI-vereniging die met haar sportieve en sociale wortels diep verankerd is in het maatschappelijke leven in Twello en omstreken. Vierhonderd vrijwilligers zetten zich geregeld in om dit in stand te houden. Deze dag kan alleen worden georganiseerd wanneer bestuursleden, vrijwilligers, sponsors en supporters zich samen inzetten om van deze dag een groot succes te maken.

woensdag 13 juni

Deel dit bericht