VV Voorst heeft doel gehaald!

Voorst- Bijzonder trots is de voetbalvereniging op hun jonge talenten, zij hebben het voor elkaar gekregen om de grote clubactie 2020 tot een succes te maken. Voordat de corona maatregelen werden aangescherpt konden de Voorster jeugdspelers nog even los gaan met hun loten, de verkoop verliep van traditioneel (deur aan deur) tot aan de digitale versie, welke meer bij de oudere jeugd zo hun voorkeur had. Bij de allerkleinsten wilden ook nog wel een opa of oma dienst doen om de kar te trekken.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de fantastische opbrengst van € 3.294,80. Met deze cheque van de Grote Clubactie zullen diverse trainingsmaterialen worden aangeschaft zodat het voetballen nog uitdagender zal zijn. Ook aan de beste verkopers werd gedacht, deze toppers werden beloond met een cadeaubon van Houx sport.

Momenteel liggen zoals bij vele verenigingen de trainingen alsmede de wedstrijden stil, maar we kijken met een gezond en sportief vizier naar de toekomst en hopen dat alle leuke jeugdactiviteiten straks weer opgepakt kunnen worden, want wie is er nu niet opgegroeid met de nacht van Boy of kent de Champignons League van Voorst nog niet?

woensdag 20 januari 2021

Deel dit bericht