Wandel,- Hardloop- en Rolstoelevenement in Terwolde

Terwolde- Omdat de vakantie is begonnen vraagt de organisatie van de Ronde van Terwolde al vroeg uw aandacht. Op zondag 27 augustus organiseert Stichting Tamara voor de 4e keer dit prachtige gezinsevenement in Terwolde. Een route van 6 of 12 km dat over verharde wegen en geheel verkeersvrij door het prachtige buitengebied van Terwolde loopt. Dit evenement is dus zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, ouderen of rolstoel gebonden deelnemers. Ook Wheelers zijn weer van harte welkom op ons sportevenement!

De loop straalt veel gezelligheid uit, hardlopers/wheelers en wandelaars komen elkaar onderweg tegen en iedereen wordt op de route verwend met wat lekkers. Natuurlijk is er weer een koffiepost voor een kopje/koffie thee, ranja of water met gezellige muziek. Ook dit jaar zullen de Grapendealers uit Terwolde bij de finish niet ontbreken en zal het orgel van Jan van Eijck langs de route zijn vrolijke noten weer laten horen.

Er zijn gelukkig al weer veel sponsoren gevonden om de organisatie financieel te ondersteunen zodat het mogelijk blijft om deze ronde te kunnen organiseren. De opbrengst van deze loop wordt wederom besteed aan goede doelen binnen de Gemeente Voorst. Op de site www.stichtingtamara.nl ziet u welke activiteiten de stichting afgelopen jaren allemaal heeft georganiseerd.
Wilt u mee doen, schrijf u dan nog voor uw vakantie in via www.rondevanterwolde.nl. Bij de voorinschrijvingen is het startgeld 5 euro. Voorinschrijven kan tot 15 augustus. Inschrijven op de dag zelf kan ook, dan zijn de inschrijfkosten 7,50 euro. Start het nieuwe seizoen goed en doe mee met dit gezellige evenement.
Mail voor vragen of informatie naar: info@rondevanterwolde.nl. of like ons op facebook, dan blijft u op de hoogte.

woensdag 5 juli

Deel dit bericht