Westsite-Voorwaarts

Twello- Dit keer naar Amsterdam waar we het om 19.30 uur opnamen tegen Westsite. Voor veel meiden een bekende tegenstander van het beachhandbal.

Westsite is een fenomeen op beach gebied en daarom wilden we graag laten zien dat wij op het veld de sterkere ploeg zijn. Helaas begon de wedstrijd niet goed. Onze strakke 6-0 dekking bleek niet te werken en Westsite kwam na 14 minuten spelen al op een ruime voorsprong van 11-2. Besloten werd om wat verder uit te gaan dekken en de afstandsschoten eruit te halen. Dit leek te werken want we komen na 22 minuten dichterbij met een stand van 12-8. Toch wordt er aan onze kant niet goed afgerond waardoor we met rust 17-10 achter staan. In de rust spreken we af om de offensieve dekking te blijven spelen en scherper te zijn in de afronding. Begin tweede helft beginnen we goed en brengen we de stand van 17-10 naar 18-13 en na 12 minuten spelen is de achterstand nog 4 punten. Toch kunnen we de flow niet vasthouden en hebben we veel technische fouten. Dit zorgt ervoor dat we 20 minuten spelen weer tegen een 25-18 achterstand aankijken. De laatste 10 minuten besluiten we een 3-2-1 dekking te gaan spelen om Westsite onder drukt te zetten en de achterstand met een wonder nog in te halen. Door hard werken komen we dichterbij met een eindstand van 26-23, maar geconcludeerd kan worden dat we de hele wedstrijd achter de feiten aan hebben gelopen. Er werd even gebaald van deze wedstrijd want bij winst hadden we over 2 weken de 2e periodetitel thuis tegen Quintus 2 binnen kunnen slepen. Natuurlijk hebben we jullie support op zaterdag 9 december om 20.00 uur in de Jachtlust alsnog nodig! We hopen weer een goede wedstrijd te spelen.