Wim van Beek Crossloop 2020 - het gaat door!

Klarenbeek- De crossloop gaat door, maar dan net even anders als je gewend bent. De 40e editie wordt er een om nooit te vergeten. Wat gaat er gebeuren?

De virtuele editie
Virtueel? Hoe gaat dat? Het is heel simpel. Het wordt een virtuele loop waarbij je in jouw eigen omgeving 5 kilometer of 10 kilometer loopt. Zo creëert iedereen een eigen Wim van Beek Crossloop. Blijf in beweging in deze tijd – daag je sportvriend(in) uit en steun SC Klarenbeek! Met het inschrijfgeld steun je SC Klarenbeek in deze aparte tijden van COVID-19.

Hoe werkt het?
Schrijf je in via de link op de site van SC Klarenbeek.
Loop op 1e of 2e kerstdag 5 kilometer of 10 kilometer in jouw eigen omgeving - waar dat dan ook moge zijn Upload jouw tijd en het bewijs (uiterlijk voor 2e kerstdag 17.00 uur) via de link op de site.
Ontvang nadien een presentje van deze unieke 40e editie van de Wim van Beek Crossloop En steun ook nog eens SC Klarenbeek met jouw deelname

Klassement
Er volgt aan het eind van de tweede kerstdag een klassement. Dit jaar is iedereen die meedoet een winnaar, maar het is natuurlijk wel leuk om te zien waar je staat in het geheel. Volgend jaar strijden zij vervolgens hopelijk weer om de prijzen. Naast het uploaden van de tijd moedigt SC Klarenbeek jou aan om een foto te uploaden van jouw deelname - daar maken ze dan een mooie collectie van voor de terugblik op deze twee memorabele dagen. Er worden twee waardebonnen van Run-X verloot van € 50,00 voor de meest originele foto’s.

Wacht niet, schrijf je nu alvast in (het aantal reeds ingeschreven deelnemers zullen wij wekelijks updaten – zodat je ziet dat je zeker niet alleen bent) en ga alvast in training, want voor je het weet staat de kerst voor de deur! Je kunt je inschrijven tot tweede kerstdag, 26 december, 12.00 uur.

Aantal deelnemers (datum bijgewerkt: 8 november) 11

woensdag 18 november 2020

Deel dit bericht