Winst en verlies voor Trias

Twello- Aangezien het eerste team van Trias een speelronde vrij was mochten Kyan Broekers, Milan Munning en Mees Snoek op de hoofdtafel van het Triaspant spelen. Ze namen het op tegen de Veluwe uit Apeldoorn. Nadat Milan zijn eerste partij verloren zag gaan wisten zowel Kyan als Mees hun enkelspel te winnen. Vervolgens wist Trias ook de dubbel winnend af te sluiten. Dit bracht hen veel vertrouwen. Het Trio wisten allen hun tweede enkelspel te winnen en Mees zelfs ook zijn derde. Dit bracht de eindstand op 7-3.

Trias 4 – Torenstad 4
Boris Horstink, Joep Kamminga en Marijn van Schie mochten het opnemen tegen koploper en titelkandidaat Torenstad. Het trio wist al vrij vroeg in de wedstrijd dat het een lastige missie werd. Torenstad gaf volgas in het begin en dit was ook terug te zien in de uitslagen. Uiteindelijk wist Trias ondanks de goede moed geen enkel punt te behalen. Hierdoor won de ploeg uit Zutphen met overtuigende cijfers: 0 -10.

Trias 3 – De Veluwe 8
Ook Trias 3 mocht het opnemen tegen het Apeldoornse de Veluwe. Floortje en Quinten Gerritsen konden allebei hun tegenstander oprollen in hun eerste enkelpartij.Vervolgens wist Stijn deze reeks niet voort te zetten en moest hij zijn hoofd buigen voor zijn directe tegenstander. In de wedstrijden die daarop volgden wist het trio geen enkele partij meer te verliezen. Hierdoor kwam een duidelijk eindstand te staan op het scorebord: 9-1.

woensdag 16 oktober 2019

Deel dit bericht