Wisselende prestaties jeugd Trias

Trias 1 – Swift 5

Afgelopen zaterdag nam het eerste team van Trias het op tegen Swift uit Deventer. Op voorhand was dit een veelbelovende wedstrijd. Het waren namelijk de twee onderste teams van het klassement. Het team uit Deventer begon vol overtuiging. Trias spelers; Levi van Hunnik & Loes van de Kamp werden zonder pardon aan de kant gezet door Swift. Beide wedstrijden werden met 0 – 3 gewonnen door hen. Vervolgens wist Femke van Schaik de spanning ietwat terug te brengen door haar eerste wedstrijd winnend af te sluiten. Dit bracht moed in het team, waardoor ook de dubbel werd gewonnen door Trias. Echter in de wedstrijden die daarop volgden wist Swift vaak aan het langste eind te trekken. Namens Trias wist alleen Femke nog een punt te veroveren. Dit bracht een eindstand van 3 -7 uiteindelijk op het scorebord. Met als gevolg dat Trias terug werd gedrongen tot de laatste plaats van het klassement. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Torenstad op het programma. Dit is hun laatste kans om zich misschien toch nog te kunnen handhaven.

Trias 2 – Vined 1

Een tafel verderop nam Trias het op tegen Vined uit Heerde. De nummer 3 & 4 van deze competitie begonnen vol drive aan de partij. In de eerste partijen wist over het algemeen Trias telkens aan het langste eind te trekken. Met winst partijen van Kyan Broekers en Thomas Wijnhout begon men met een voorsprong aan de dubbel. Deze werd ook gewonnen door Trias. Dit bracht veel vertrouwen met zich mee. De daaropvolgende wedstrijden wist Vined nog wel een enkele partij winnend af te sluiten. Echter kon men de vroege achterstand niet meer recht trekken. Eindstand 6 – 4 in het voordeel van Trias. Met dit resultaat is Trias zo goed als zeker van de derde plaats. Aangezien er nog maar één wedstrijd te spelen is en men met vier punten voorstaat op Vined.

Trias 3 – Swift 8

Bij het derde team van Trias was er ook een affiche tegen Swift. In de Startersklasse begon Trias jammerlijk voor hen met twee verliespartijen. Nienke Wijnhout & Sem Zweers moesten helaas hun hoofd buigen tijdens hun eerste partij. Vervolgens wist Floortje Gerritsen wel van haar directe tegenstander te winnen. Dit bracht het Trias team een enorme boost waarna de dubbel ook winnend werd afgesloten. In de alles laatste en allesbeslissende wedstrijd kon Sem er zelfs nog voor zorgen dat het team uit Twello de winst kon pakken. Echter was dit misschien iets teveel gevraagd. Eindstand 2 – 3.

woensdag 6 december

Deel dit bericht