Zomers tennistoernooi voor (nog) niet-tennissers

Klarenbeek- Ook dit jaar organiseert TV de Zweepslag weer een zomertennistoernooi. Dit toernooi, speciaal bedoeld voor (nog) niet-tennissers wordt voor het 5e jaar op rij georganiseerd.

Het toernooi wordt gehouden in de maanden juni, juli en augustus. Het zomertennistoernooi is een toernooi waarbij elk team (dubbelspel) ongeveer zeven tot acht avonden een aantal wedstrijden speelt van 40 minuten. Er wordt met name op de donderdag- en vrijdagavond gespeeld, maar men is zelf vrij om aan te geven wat de voorkeursavonden zijn.

Dit jaar wordt er ook een enkelcompetitie gespeeld. Het is mogelijk om deel te nemen aan zowel de enkel als de dubbelcompetitie. Deze competitie zal voornamelijk bedoeld zijn voor tennissers die al enigszins gevorderd zijn.

Iedereen dient zelf voor geschikte schoenen (zonder grof profiel) en een tennisracket te zorgen. De kosten om mee te doen bedragen € 25,- per persoon. Voor slechts € 40,- is het mogelijk mee te doen aan het toernooi en de in de maanden juni, juli en augustus vrij gebruik te maken van de tennisbanen (volgens de binnen de club geldende regels). Geef dit dan aan tijdens je inschrijving! Je ontvangt dan ook een pasje waarmee je kunt “afhangen” en een sleutel van het park. Hiervoor betaal je € 5,- borg. En je kunt uiteraard altijd besluiten lid te worden van deze gezellige vereniging!

De inschrijving voor het zomertennistoernooi gaat via de site www.toernooi.nl en dan zoeken op: Zomertennistoernooi

De niveaus zijn als volgt:

Niveau 1: Beginners

Niveau 2: Gemiddeld

Niveau 3: Gevorderd

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roy Zweverink via 06-30 72 33 85 of roy_zweverink@hotmail.com. Inschrijven kan tot en met 27 mei 2018.

woensdag 23 mei 2018

Deel dit bericht