Zondag 14 januari TEUGE RUNS 4 LIFE

Teuge- In samenwerking met Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek wordt Teuge Runs 4 Life georganiseerd. Een jaarlijks terugkerende hardloop- en wandelevent, een uitstekende voorbereiding voor de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Dit jaar is het goede doel de stichting ‘kLEEF, uit Apeldoorn.

Op die dag zijn er 4 afstanden te lopen: 500 meter, 1 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. Net als vorig jaar is het ook weer mogelijk om 5 kilometer mee te wandelen. Nieuw dit jaar is ons verzoek of er mensen met een rollator mee willen lopen, deze afstand is natuurlijk maar 200 meter. En na afloop hebben we nog leuke verrassingen voor de kinderen die hebben gelopen. Het initiatief JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) vanuit de gemeente Voorst zorgt voor de heerlijke fruitversnapering. Het openingsschot wordt dit jaar verricht door burgemeester Penninx.

De start is bij restaurant Take off Teuge, direct aan de landingsbaan, zo kunt u heerlijk nog een kopje koffie drinken voordat u gaat starten.

Waarom de stichting ‘K leef? Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Maar ook naasten, partners, familie en nabestaanden kunnen in het huis terecht. Vijf dagen per week, 50 weken per jaar is het Roparunhuis Auke van der Veen geopend voor gesprekken, steun, informatie, lotgenotencontact en wordt er een luisterend oor geboden. Iedereen uit de regio Apeldoorn kan bij Stichting ‘kLEEF! terecht.

Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “De Stichting is nagenoeg volledig afhankelijk van giften en sponsoring voor het voortbestaan. Daarom zijn we ook ontzettend blij met het initiatief van TEUGERuns4life om onze Stichting dit jaar als goed doel te kiezen. Voor meer informatie over ons inloophuis en het activiteiten aanbod: www.stichtingkleef.nl of volg onze facebook pagina www.facebook.com/stichtingkleef.”

Het programma

10.00 Openingsschot door burgemeester Penninx

10:00 Start 5 km wandelen alle leeftijden!

10:05 Start rollatorloop 200m (NIEUW)

11:00 Start 500 meter jeugd t/m 14 jaar

11:15 Start 1 kilometer jeugd t/m 14 jaar

11:30 Start prijsuitreiking jeugd

11:45 Start 10 kilometer dames en heren

12:15 Start 5 kilometer dames en heren

13:30 Prijsuitreiking dames en heren (5/10km)

Inschrijven kan via: www.inschrijven.nl We hopen op een sportieve, gezellige dag! Meer info? https://www.facebook.com/TEUGERUNS4LIFE/

woensdag 10 januari

Deel dit bericht