ZONDAG 19 JANUARI 1e NIEUWJAARSLOOP TWELLO

TWELLO- Op zondag 19 januari wordt in Twello de 1e nieuwjaarsloop georganiseerd. De organisatie heeft een prachtig programma opgesteld voor zowel wandelaars, hardlopers, jeugd en wedstrijdlopers.

Wandelen

Vanaf 10.00 uur kan men vanuit het centrum in Twello vertrekken voor de wandeltocht over 5 km, 10 km of 21 km. De routes gaan over de buitengebieden van Twello en de 21 km pakt ook het prachtige ijsselvallei gebied mee.

De routes kun je via het routeboekje volgen die je bij de start meekrijgt. Onderweg op de 10 en 21 km zorgen we voor drankposten, waar je gratis van koffie, thee, water en uiteraard iets lekkers erbij kunt genieten.

Bij de finish ontvang je een fraaie medaille. De routes zijn ook te downloaden op GPS horloges of telefoon, zodat je nooit kunt verdwalen.

Hardlopen

De jeugdlopen starten om 12.00 uur. Deze gaan over 1 km en ouders mogen natuurlijk hun kinderen daarbij begeleiden . Voor de kids ligt bij de finish een medaille klaar en er zijn bekers voor de nrs 1,2 en 3 in de leeftijdscategorieen.

De 5 km run start om 12.30 uur. Ook hier ontvangt iedere deelnemer bij de finish een medaille en krijgen de nrs 1,2 en 3 bij de dames en heren een beker.

De 10 km en de halve marathon starten om 13.30 uur en de routes lopen door het prachtige buitengebied van Twello, Wilp, Bussloo met terugkomst in het centrum van Twello.

Ook hier hebben we prijzen voor de eerstaankomenden (bij de halve marathon zelfs voor de leeftijdscategorien) en ontvangt iedereen een medaille.

Drankposten onderweg zorgen op de 10 en 21 km ervoor dat je voldoende vocht en energie krijgt .

Gezelligheid in Twello

Na afloop is het goed toeven bij de vele horeca in het centrum van Twello. De hoofdsponsor heeft bovendien zijn witgoedzaak opengesteld met mooie aanbiedingen.

Voor meer informatie en inschrijving verwijzen we graag naar de website www.startfinish.nl . Inschrijven op de dag zelf kan ook vanaf 10.00 uur in de ochtend.

woensdag 15 januari 2020

Deel dit bericht