ZVV zwemster Lyke Bellert naar de Gelderse Finale

Vaassen- Zaterdag 6 mei was de laatste wedstrijd waarbij de minioren zwemmers, de jongere zwemmers in de leeftijd van 6-11 jaar, zich konden plaatsen voor de Gelderse minioren Finale. Via een achttal wedstrijden konden de zwemmers zich plaatsen voor deze finale, waarbij de beste 18 minioren zwemmers van Gelderland tegen elkaar strijden.

Tijdens deze achtste voorronde kwamen de ZVV zwemmers uit op maar liefst 20 programma’s in het zwembad in Wapenveld.

Net zoals de vorige zeven wedstrijden waren er weer veel goede resultaten.
Lyke Bellert, zwemster uit Terwolde, kwam uit op twee afstanden en wist met twee grote persoonlijke records en twee gouden medailles de voorrondes in stijl af te sluiten.

De resultaten van deze acht voorrondes hebben als resultaat dat maar liefst 8 meisjes en 6 jongens van ZVV zich hebben weten te plaatsen voor de finale.
Ook Lyke heeft zich voor deze finale weten te plaatsen. Op alle afstanden waarvoor zij zou mogen uitkomen, heeft ze zulke goede prestaties geleverd dat ze beide finaledagen in actie mag komen en alle afstanden mag zwemmen.

De coaches kijken terug op prachtige prestaties.
Laten we hopen dat de finale op 10 en 11 juni, in het zwembad De Koekoek in Vaassen mooie resultaten voor de zwemmers van ZVV oplevert.

woensdag 24 mei 2017

Deel dit bericht