2 Open Dagen bij Anytime Fitness ter ere van officiële opening

Twello- Op zaterdag 20 en zondag 21 februari houdt Anytime Fitness Twello twee Open Dagen vanwege de officiële opening van de fitnessclub. Iedereen die al een tijdje loopt te denken om te beginnen met fitness en te werken aan een gezonde en energieke lifestyle, kan dan vrijblijvend komen kijken en zich laten informeren over de mogelijkheden die Anytime Fitness Twello biedt. Vanwege de officiële opening heeft Anytime Fitness deze maand een aantrekkelijke aanbieding en met de Open Dagen zelfs nog wat extra’s.

Het team van Anytime Fitness staat op beide dagen van 11.00 – 16.00 uur voor u klaar. Kunt u niet tijdens de Open Dagen? Anytime Fitness heeft de hele maand februari een aantrekkelijke inschrijfactie.

Hoewel Anytime Fitness vanaf begin dit jaar operationeel is, wordt het fitnesscentrum op vrijdag 19 februari om 16.30 uur officieel geopend. Wethouder Hans van der Sleen zal de officiële openingshandeling verrichten.
De ingang van het fitnesscentrum wordt in de week van 15 februari groter en duidelijker zichtbaar gemaakt, zodat iedereen Anytime Fitness voortaan gemakkelijk kan vinden.

woensdag 10 februari 2016

Deel dit bericht