Kerkdiensten

De kerkdiensten worden wel gehouden, maar veelal in aangepaste vorm. Deze zijn te beluisteren via de kerkomroep/website.

In Terwolde zijn er tot nadere aankondiging geen kerkdiensten. Door het ontbreken van technische mogelijkheden is het niet mogelijk de diensten uit te zenden. Gemeenteleden kunnen eventueel de kerkdiensten van andere kerken online volgen. Zodra het beleid verandert wordt dit uiteraard medegedeeld.

Zondag 7 juni

Ger.gem. De Vecht-Terwolde, 09:30 uur ds. R. A. M. Visser en 14:30 uur ds. G. van Manen.

Prot.gem. Twello, Dorpskerk, 10.00 uur online-dienst door ds. M. Valk en is gelijktijdig en nadien te zien via www.kerkdienstgemist.nl.

Dinsdag 9 juni

Ger.gem. De Vecht-Terwolde, 19:30 uur ds. S. Maljaars.

Oecumenische Omroep Voorst

Normaal zendt de OOV zondagmorgens volgens een vast rooster een kerkdienst via Radio Voorst uit. Nu de kerken zijn gesloten is er een alternatief rooster opgesteld. Onderstaand treft u het rooster.

Uitzending kerkdiensten Oecumenische Omroep Voorst, te beluisteren via www.rtvvoorst.nl en op 105,3 FM. Tevens in het gebied van de gemeente Brummen op www.rtv-veluwezoom.nl en 107,5 FM. Sinds kort ook te ontvangen via Ziggo op Kabelradio kanaal 915 en via KPN Kabelradio 1168 van de gemeente Twello en Brummen.

Zondag 7 juni vanuit RK Parochie H. Antonius Abt, Loenen; voorganger Pastoor Hermes.

NaastenhulpVoorst

Bereikbaar via naastenhulpvoorst@gmail.com