Anytime Fitchallenge een groot succes!

Twello- Op donderdag 24 maart is de Anytime Fitchallenge van start gegaan, waarbij Anytime Fitness haar leden uitdaagt gedurende 100 dagen een commitment te maken om 40, 60, 80 of zelfs 100 keer te komen sporten. In het kader van ‘fit de zomer in’ hebben zich meer dan 50 leden opgegeven met allen hun eigen sportieve doel. Naast een betere gezondheid, een betere conditie en een zomer fit lichaam krijgen de deelnemers bij het behalen van verschillende mijlpalen ook nog eens leuke cadeaus!

“De Anytime Fitchallenge motiveert mij net even extra op de dagen dat ik minder zin heb om te gaan sporten” vertelt fanatieke deelneemster Karlijn. “Gelukkig kan ik mijn favoriete tv-series gewoon bekijken tijdens het fietsen!”. Karlijn heeft zich opgegeven om 60 keer te sporten gedurende de 100 dagen en ligt momenteel iets voor op schema, maar dat is logisch “De zomer komt steeds dichter bij he!”

Anytime Fitness helpt jou ook graag naar een betere gezondheid, betere conditie en een zomer fit lichaam en heeft daarom een leuke aanbieding in petto; bij inschrijving in mei sport je de hele maand juni gratis! Dus wil jij ook voor de zomer nog beter en strakker in je vel komen te zitten, kom dan vandaag nog langs en ervaar de onbeperkte mogelijkheden van het sporten bij Anytime Fitness Twello!

woensdag 4 mei 2016

Deel dit bericht