ETT in het nieuw

Twello- Sinds januari dit jaar heeft de ETT een nieuwe kledingsponsor, Profile Hafkamp de fietsspecialist. Dit betekent naast de sponsoring ook veel praktische ondersteuning. Jarenlang hebben vrijwilligers van de ETT de kledingvoorraad beheerd en uitgegeven.

Dat dit voor die leden veel werk en soms ongemak veroorzaakte mag duidelijk zijn. Nu ligt de voorraad gewoon in de winkel en wordt deze op peil gehouden door de hoofdsponsor. Een logistieke vooruitgang.

Inmiddels zijn alle leden, ook de starters van dit jaar, voorzien van de nieuwe kleding. Tijd dus voor een groepsfoto voorafgaand aan een trainingsavond. Gerrit Bosch bood zijn diensten als fotograaf aan en had ook geen last van hoogtevrees. Dat was wel een voorwaarde want het idee was om de foto van bovenaf te nemen. Het bedrijf Bonhof (Machine- en materiaalverhuur) stelde geheel belangeloos een hoogwerker ter beschikking. Deze werd opgesteld bij het Medisch Centrum en onder belangstelling van wat passerende wandelaars is er een prachtige foto gemaakt.

woensdag 26 augustus 2015

Deel dit bericht