Leden tennisclub de Schaeck zeggen massaal JA

Twello- Woensdagavond 16 september j.l. kregen de leden van tennisclub de Schaeck de vraag voorgelegd: ‘’geven jullie toestemming om het park te renoveren?”

Na een warm welkom, hoe kan het ook anders met zoveel aanwezigen, wordt het plan via een presentatie uitgelegd. Na 45 jaar is de tennisclub toe aan metamorfose. In de toekomst bestaat het tennispark uit 4 blokken van 2 banen. Dat speelt veel prettiger dan de huidige 6 banen naast elkaar. In totaal komen er uiteindelijk 4 gravelbanen en 4 rode kunstgrasbanen. Zo kunnen we bijna iedere tennisser bedienen. Tennissers die zweren bij gravel kunnen gewoon op gravel blijven spelen. De moderne rode kunstgrasbanen combineren de voordelen van kunstgras en gravel. De plannen omvatten niet alleen nieuwe tennisbanen, maar ook omheining, indeling en een nieuw terras.

De commissie lijkt niets aan het toeval over te laten in de uitvoering. Van overleg met de buren, financieel draagkracht tot en met een lichthinder onderzoek zijn uitgevoerd. Vragen worden deskundig beantwoord. Bij de stemmingsronde is het duidelijk; allen zijn voor. Het valt op dat er geen tegen- of blanco stemmers zijn. Prima werk verricht door de commissie en het bestuur. Leden zijn enthousiast. Tennisclub De Schaeck is straks klaar voor de toekomst en de club waar je wilt spelen. www.deschaeck.nl

woensdag 23 september 2015

Deel dit bericht