Voetbaldagen SC Klarenbeek fantastisch verlopen

Klarenbeek- Waar voorheen de KNVB de grote organisator was achter tal van voetbaldagen op meerdere locaties, is SC Klarenbeek sinds drie jaar de gastheer van deze prachtige dagen.

Dit jaar deden er 34 deelnemers mee, grotendeels uit Klarenbeek, maar ook uit onder andere Teuge, Loenermark en V en L. Alle spelertjes hebben enorm veel opgestoken deze week en zijn weer iets dichter bij hun droom om profvoetballer te worden. Daarnaast hebben ze ook veel plezier gehad en veel gelachen, met name om de moppen van onze huiscabaratier Peter van Rooij.

De voetbaldagen is een driedaagse, waarbij kinderen onder leiding van voetbaltrainers allerlei technieken aanleren en daarnaast van 10.00 tot 16.00 afgewisseld met pauzes allerlei voetbalactiviteiten doen. Alle voetballertjes geboren tussen 1 januari 2003 en 31 december 2008 mochten dit jaar deelnemen aan dit evenement.

Het trainerskorps van dit jaar bestond uit: Jordy Weijn (SC Klarenbeek), Jeffrey Rutgers (Loenermark / Bennekom), Jurgen Woudenberg (SC Klarenbeek en voornamelijk verantwoordelijk voor de administratie) en Roy Zweverink (SC Klarenbeek). Daarnaast werd Martin Pol (bekend als hoofdtrainer van diverse heren- en vrouwenteams in de regio) een halve dag ingevlogen om voornamelijk het kappen en draaien van de spelertjes bij te spijkeren.

Bij deze voetbaldagen konden ook met verschillende spelen punten worden verdiend en waar punten zijn verdiend zijn er ook winnaars. De groep werd evenredig in een ‘oude’ en ‘jonge’ groep verdeeld en bij beiden waren er drie prijswinnaars. Bij de jongste leeftijdscategorie zijn de prijzen als volgt verdeeld: 1. Coen Brouwer (SC Klarenbeek), 2. Stijn Mulder (SC Klarenbeek) en 3. Brian Leerkes (V en L). Bij de oudste categorie waren de winnaars: 1. Pelle van Dijk (SP Teuge), 2. Jermo Kleverwal (SC Klarenbeek) en 3. Gert Reuvekamp (SC Klarenbeek).

Zoals het er nu naar uitziet zullen de 100% Voetbaldagen volgend jaar plaatsvinden van 12 tot en met 14 juli 2017. Deelnemers van dit jaar zullen hierover nog meer informatie krijgen en te zijner tijd zal dit via de website van SC Klarenbeek te vinden zijn.

woensdag 20 juli 2016

Deel dit bericht