Wandelspektakel Klarenbeek

Klarenbeek- WS78 houdt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 diverse wandeltochten vanuit Klarenbeek. Op zaterdagochtend starten de dagafstanden van 20 en 40 kilometer. De avond daarvoor starten om 22.00 uur de nachtafstanden 40, 60 en 80 kilometer. De parcoursen voor de nacht gaan vooral over rustige, verharde wegen. Voor overdag zijn vooral de mooie onverharde paden uitgezocht.

Het kloppende hart is de startlocatie in de kantine van het MFC. Het wandelparcours bestaat uit vier verschillende lussen van ongeveer 20 kilometer, die iedere keer terugkomen op de startlocatie. In iedere lus is op ongeveer 7 en 14 kilometer een rustlocatie, waar eenvoudig eten of drinken wordt aangeboden.

Inschrijven
Voor het deelnemen aan de nachtafstanden is vooraf inschrijven verplicht. Dit kan via de www.ws78.nl en dan klikken op Kennedymars. Door de opzet met vier lussen kun je gemakkelijker je eigen grens voor deze lange afstanden onderzoeken. Op zaterdagochtend tussen 07.00 uur en 09.00 uur is het inschrijven en de start voor de 40 kilometer. Daarna volgt tot 11.00 uur het inschrijven en start van de 20 kilometer. De langere afstand van het dagparcours komt door een uniek kabouterdorp, over landgoed De Poll en langs de IJssel. Beide dagafstanden lopen langs de Verloren Beek en over de Beekbergse Enk naar Lieren. Op het terrein van de Veluwse Stoom Maatschappij is een prachtige rustlocatie. Terug naar de startlocatie gaat door het Beekbergerwoud. Voordat u over het Grenspalenpad terugloopt naar de startlocatie, hebben wij nog een unieke verrassing in petto die u niet mag missen. Dus trek de wandelschoenen aan en loop mee! Voor meer informatie: www.ws78.nl.

woensdag 10 februari 2016

Deel dit bericht