Mooie revanche Voorwaarts dames

Twello- Zaterdag 25 oktober stond de wedstrijd tegen Heeten dames 1 op de planning. De uitwedstrijd van vorig jaar waren de dames nog niet vergeten. Eenmaal in Heeten waren de meiden klaar voor een revanche. Van Niel/Voorwaarts begon met de bal uit maar wisten niet te scoren waardoor de dames van Heeten op voorsprong kwamen. De aanval erop wisten de meiden van Van Niel/Voorwaarts te scoren waardoor de meiden bij blijven, zo ging het de 1ste 5 minuten van de wedstrijd.

Na die 5 minuten liepen de meiden van Van Niel/Voorwaarts steeds een stukje verder uit. 10 Minuten later in de wedstrijd stond het scorebord op thuis: 3 – gasten: 7. Dit kwam omdat de dames uit Twello als een team speelde. In de aanvallen werd er goed druk vanuit de hoeken gezet waardoor de opbouwers uiteindelijk veel ruimte kregen om te kunnen passeren. De ruststand op het scorebord was Plus Severijn/ Heeten: 7-van Niel/ Voorwaarts 17.
De 2 helft begonnen ze wat minder scherp, in 3 minuten tijd kregen ze 3 doelpunten tegen en hadden ze er zelf maar 1 gescoord. Na bijna 20 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft waren de dames van Van Niel Voorwaarts nog verder uitgelopen en eigenlijk op precies de zelfde manier als de 1ste helft. Er werd goed druk gezet, het veld werd breed gehouden, de wissel die de meiden op de trainingen hadden geoefend werden positief uitgevoerd, of terwijl de meiden uit Twello werkten hard met elkaar maar ook hard voor elkaar. Toen het eindsignaal van de wedstrijd klonk stond er de mooie eindstand van 15 -30 op het scorebord. De meiden uit Twello hebben de 2 punten die mee naar Twello gaan verdiend maar ook een revanche op de wedstrijd van vorig jaar laten zien. Aankomende zaterdag 1 november speelt van Niel/ Voorwaarts weer in eigen huis, de Jachtlust om 19.30 uur. Ditmaal komt het team uit Wesepe op bezoek, Wesepe is een snelle tegenstander waar Voorwaarts kort geleden in de bekerwedstrijd met een paar doelpunten verschil van hebben verloren.