Overwinning ondanks tegenvallend spel Voorwaarts handbal

Twello- Zondagochtend 7 december stond om 11.00 uur de wedstrijd van Niel/Voorwaarts dames 1 tegen Fortissimo dames 2 op het programma. Om 9.00 uur verzamelden de meiden zich bij de Jachtlust en gingen ze op weg richting Cothen. In een zeer kleine kleedkamer bereidden de meiden zich voor op de wedstrijd. Toen de wedstrijd begon was het duidelijk dat de meiden van Voorwaarts nog wakker moesten worden.

Er werden in de eerste helft veel kansen gemist en het was erg stil in de sporthal. Er miste een stuk beleving. De meiden van Voorwaarts gingen de rust in met een 10-14 ruststand. In de rust waren de meiden het er over eens dat ze meer op tempo moesten spelen, beter moesten afronden en vooral hun eigen spel moesten blijven spelen. In de tweede helft wisten de meiden van Voorwaarts steeds vaker de bal in het net van de tegenstander te krijgen. Met vlagen werd er goed op tempo gespeeld. Uiteindelijk was de einduitslag 18-27 in het voordeel van Voorwaarts. De punten nemen de meiden weer mee naar Twello, maar goed spel was het vandaag helaas niet. Zondag 13 december speelt dames 1 om 13.00 tegen BDC in Soest.