Tweede speelronde jeugdcompetitie tafeltennis

Twello- Afgelopen zaterdag stond de kraker Trias 2 tegen Trias 1 op het programma. Met de nodige spanning werd er de hele week al uitgekeken naar deze wedstrijd. In het Triaspant aan de Stinzenlaan volgde een slopende 4 uur durende wedstrijd.

Trias 1 en 2
Enrico Schotman, Toine Hulshof en Rick IJsseldijk namen het namens Trias 2 op tegen de dames van Trias 1. In deze broederstrijd zagen Michelle Groothedde, Lynn Diamant en Marleen IJsseldijk dat de jongens uiterst gedreven van start gingen. Zowel Enrico, Toine als Rick wonnen meteen hun eerste wedstrijd en namen daarmee een comfortabele 3-0 voorsprong. In de dubbelpartij sloegen de dames terug waardoor de ruststand op 3-1 kwam. Na de rust gingen de jongens onverstoorbaar door met hun goede spel. Enrico en Rick wonnen opnieuw. Toine kon echter een 2-0 voorsprong niet vasthouden tegen Lynn. In de beslissende vijfde game wist Lynn nipt te winnen met 11-9. Maar ook na deze 5-2 tussenstand stoomden de jongens gewoon door. Enrico en Rick wonnen ook hun derde partij waarna Michelle in de laatste partij het derde punt voor de dames veroverde. De eindstand van deze wedstrijd werd 7-3, waarmee Trias 2 in het klassement Trias 1 passeerde.
Trias 3
Lisa Mulder, Sebastiaan van der Scheer en Roel Harleman gingen op bezoek bij Swift 1 in Deventer. Na de nederlaag van vorige week had dit team wat recht te zetten. Maar dat lukte zaterdagmiddag niet. Het team kon haar draai wederom niet vinden. Alleen Lisa wist een partij te winnen waardoor in ieder geval de hatelijke nul van het scorebord was verdwenen. De overige partijen werden verloren waardoor Trias 3 met een 1-9 nederlaag huiswaarts keerde.
Trias 4
Ook Trias 4 reisde zaterdagmiddag af richting Deventer. Leon Doeve, Jasper Heil en Bram Postma namen het op tegen Swift 2. Gesterkt door het goede resultaat van vorige week begon Trias hoopvol aan de wedstrijd. Maar het zat echter niet mee. Swift won partij na partij. Alleen Leon kon weerstand bieden aan de Deventenaren. Met twee mooie overwinningen zorgde hij voor de enige punten voor Trias. Dit leverde uiteindelijk een 2-8 eindstand op. Ook dit team van Trias vertrok dus met een nederlaag uit Deventer.
Trias 5
Na de prima start van vorige week stond er zaterdag de lastige thuiswedstrijd tegen Effect ‘74 uit Wierden op het programma. Fee Wever, Ruben Havekes en Femke van Schaik keken letterlijk en figuurlijk op tegen de grote knapen uit Wierden. Maar desondanks was de start van Trias 5 uitstekend. Met twee prima overwinningen van Ruben en Femke nam Trias brutaal de leiding. De dubbelpartij van Fee en Femke ging helaas verloren waardoor en bij de rust een gelijke stand op het scorebord stond. Na de rust bleek dat Effect ‘74 toch een maatje te groot was. Met voorzichtig risicoloos spel liepen de Wierdenaren uit naar 2-6. Alleen Ruben kon daarna nog een winstpartij noteren waarmee de eindstand op 3-7 kwam.