Voorwaarts handbal

Twello- Dit zou een makkie moeten zijn voor Voorwaarts die nummer twee in de ranglijst staat tegen HVBS de nummer twaalf, maar het ging moeizamer dan verwacht. Er is veel gemist, maar kwamen toch op een ruime ruststand van 16-5. In de rust maakte Miro duidelijk dat hij meer snelheid van ons verwachtte en dat gebeurde ook in de tweede helft, zowel van Voorwaarts als van HVBS.

HVBS stond achter en begon ‘harder’ te spelen. De twee minuten en penalty’s werden in voordeel van Voorwaarts uitgedeeld. Gelukkig zijn er geen speelster van Voorwaarts geblesseerd geraakt, maar wel twee speelster van HVBS waaronder de keepster. De keepster werd vervangen door een speelster die normaal in het veld staat, maar deze moest op een gegeven moment ook gewisseld worden omdat zij ook twee minuten kreeg. De eindstand was 38 – 11 voor Voorwaarts. De punten zijn thuis gebleven en hebben ons doelsaldo opgekrikt. Volgende week speelt Voorwaarts op zondag tegen Fortissimo uit in de Rijnsloot te Cothen om 11 uur.