40 jaar AvondFietsVierdaagse ETT

Twello- De Avondfiets4daagse commissie van de ETT, heeft voor 2023 routes door en rondom Twello gemaakt. Dit jaar worden er iedere avond een korte en een lange afstand aangeboden. De korte (maar nog steeds uitdagende) routes variëren van 13 tot 16 kilometer en zijn ook voor ouders met kinderen goed te doen. De langere routes, ook wel de 4 windstreken genoemd, variëren van 30 tot 35 kilometer.

Een uitdaging voor de sportieve fietser en niet te vergeten de e-biker. De routes zijn te volgen via de ANWB Fiets knooppunten en worden op duidelijke kaartjes weergegeven. Iedereen fietst op zijn eigen tempo. Heeft u geen fiets maar wel een scootmobiel? Ook dan kunt u gewoon meerijden. 40 jaar AvondFietsVierdaagse, dit moet natuurlijk gevierd worden en de organisatie AvondFietsVierdaagse, heeft tijdens de afgelopen maanden van alles bedacht om dit heugelijke feit te vieren. Zo vindt er tijdens de AvondFietsVierdaagse een tentoonstelling plaats in het gemeentehuis van Voorst. Hierover krijgt men volgende week nog meer te horen.

Op maandag 5 juni gaan we onderweg op bezoek bij Johan en Christel van de Kamp die een prachtige boerderij hebben met een melktap en ijsjes aan de Zwarte Kolkstraat. Om mee te doen aan de Avond Fietsvierdaagse kunt u zich inschrijven. U krijgt dan 4 kaartjes met daarop de routes en ruimte voor de controlestempels. Deelnemers die 3 of 4 dagen meefietsen, krijgen na afloop een medaille als bewijs van deelname.

Voorverkoop:
De voorverkoop is van 25 mei t/m 3 juni (17.00 uur), bij Jumbo Binnendijk. Daar kunt u een deelname bewijs voor € 4 kopen. Met het deelnamebewijs ,dat u op maandag 5 juni kunt inleveren, ontvangt u de 4 routekaartjes.

De voorverkoop vindt dit jaar alleen plaats bij Jumbo Binnendijk (infobalie), Michiel de Ruyterstraat 101, Twello.

Inschrijven voor de Avond Fietsvierdaagse kan voor € 5. op maandag 5 juni bij clubgebouw ‘De Laene’ van SV Voorwaarts, Kerklaan 2A in Twello. Uiteraard kun je ook met de pin betalen. Wilt u maar 1 of 2 dagen meefietsen? Dan kunt u een dagkaart kopen voor € 2. per dag. Elke dag kan er worden gestart van 18.30 tot 19.00 uur.

woensdag 17 mei 2023

Deel dit bericht