Aandacht voor komende gemeenteraadsverkiezingen

Gemeente Voorst- De verkiezingen naderen in snel tempo. RTV Voorst en de Bibliotheek Voorst-Twello spannen zich in om standpunten van politieke partijen bij de kiezer te krijgen. Dat gebeurt op verschillende manieren.

De plaatselijke politieke partijen zijn al aan de laatste voorbereidingen begonnen. Bibliotheek Brummen-Voorst en RTV Voorst hebben de handen ineengeslagen en zorgen voor de nodige verkiezingsdebatten. Daarbij zijn alle Voorster inwoners van harte welkom.

Verkiezingsuitzending met Omroep Gelderland

In samenwerking met Omroep Gelderland zal een radio-uitzending worden gerealiseerd op zaterdag 24 februari tussen 14.00 en 16.00 uur. De radio-uitzending waarin politici en inwoners van de gemeente Voorst alle ruimte krijgen om met elkaar van gedachten te wisselen vindt plaats vanuit de verkiezingsbus van Omroep Gelderland. Opvallend en natuurlijk bedoeld om zoveel mogelijk mensen naar het Marktplein in Twello te trekken. De bus wordt geparkeerd voor de Bibliotheek en de studio van RTV Voorst aan het marktplein.

Debat vanuit de bus

In de bus zullen onderwerpen aan de orde komen zoals economie, kunst en cultuur, sport en algemene politiek. Uitgangspunt is dat partijen goed aan het woord komen. De zendtijd wordt uiteraard zo eerlijk mogelijk gespreid. De programmamakers van RTV Voorst gaan er van uit dat versnippering niet bijdraagt aan een goed beeld van de woordvoerders en/of lijsttrekker.

Publiek is meer dan welkom

RTV Voorst biedt publiek de mogelijkheid om mee te kijken, zo mogelijk in de bus, maar ook buiten de bus met een scherm en in de studio op het scherm dat daar hangt. Presentatoren zullen zijn Arne Pruijt en Chris Wolters. Inmiddels zijn de lijsttrekkers cq deelnemende partijen uitgenodigd om bij de opnamen aanwezig te zijn. Tegelijk worden de inwoners van de Gemeente Voorst gevraagd om onderwerpen/thema’s aan te dragen voor de uitzending. Dat kan variëren van overlast in de wijk tot en met vragen over de voortgang van de rondweg. Vragen opmerkingen kunnen worden verzonden aan info@rtvvoorst.nl

woensdag 31 januari

Deel dit bericht