Aankomend weekend Dorpsfeest Teuge

Teuge- Nog maar een paar dagen en dan barst voor de veertigste keer het Dorpsfeest Teuge los! De feesttent is net als vorig jaar weer opgesteld op het terrein naast het nieuwe pand van Peco en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Vrijdag

Vrijdagavond begint het feestgedruis met het Vliegtuigschieten. Wie zal Johan (Paco) Buitenhuis opvolgen als schutterskoning? Schroom niet en schrijf je in! Dit kan vanaf 18.00 uur in de tent. Vervolgens zal de band X Static rond een uurtje of negen het weekend muzikaal aftrappen.

Zaterdag

Zaterdagmiddag zijn om 14.30 uur de kinderen uit Teuge en omgeving welkom om hun feestje te vieren. Daarna zal ’s avonds traditioneel het dak er weer af gaan, want in Teuge weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen! Zorg dat je erbij bent en haal nog snel je toegangskaarten bij een van de verkooppunten (S.J.W. Peco, Café De Groot in De Vecht of Boekhandel Oonk in Twello) of maak het jezelf nog gemakkelijker en koop je kaarten online via www.ticketkantoor.nl/shop/dorpsfeestteuge. Wacht niet te lang want de kaartverkoop raakt de laatste week altijd in een stroomversnelling en op is op. Iedereen van 14 jaar of ouder is welkom, maar vergeet je identiteitsbewijs niet want er wordt zoals altijd streng gecontroleerd op leeftijd. Vanzelfsprekend wordt er geen alcohol verkocht aan mensen onder de 18 jaar. De band Millstreet staat deze avond op het podium en zal er samen met DJ Sander een supergaaf feest van gaan maken!

Zondag

Zondagochtend is het even bijkomen geblazen. 13.00 uur gaat het feest onverminderd door met de aftrap van het spektakel Ter land, ter zee en in Teuge. Dit jaar met als onderdeel Zwicht voor het evenwicht. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op via www.sjwpeco.nl/activiteiten/zwicht-voor-het-evenwicht. Heb je geen zin om mee te doen? Kom dan lekker kijken want het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen om de capriolen van de deelnemers. Daarbij pak je automatisch een supergezellig feest mee met de band Melrose en DJ Sander. Zij zullen het Dorpsfeest Teuge ongetwijfeld knallend afsluiten zoals dat alleen bij Peco in Teuge kan.

woensdag 12 september

Deel dit bericht