Afscheidsconcert Wim Riefel

Voorst- Wim Riefel stopt na 37 jaar als dirigent van het Gemengd Zangkoor Voorst. Hij gaat met pensioen. Vanwege dat afscheid geeft het koor zondagmiddag 26 mei in de Dorpskerk in Voorst een speciaal concert waaraan Judy Riefel-Lindel (orgel), Roel Praas (piano) en het Ardemus Quartet (saxofoonensemble) medewerking verlenen. Het afscheidsconcert begint om 14.30 uur en de kerk is open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis.

Wim Riefel stond in maart 1982 voor het eerst voor het koor. Hij viel in wegens ziekte van de toenmalige dirigent. In oktober van datzelfde jaar kreeg hij zijn vaste aanstelling bij Zangkoor Voorst. In de 37 jaar daarna heeft hij het maximale uit het vierstemmige koor gehaald. Dat was met name te horen tijdens de concerten die eens in de twee jaar werden gehouden.

Aan het afscheidsconcert werken enkele oud-leden mee zodat ook de mannenstemmen (bassen en tenoren) op sterkte zijn. Het koor wil na het vertrek van Wim Riefel graag doorgaan, want zingen is leuk en bovendien gezond. Het koor heeft niet alleen mannen nodig; ook sopranen en alten zijn van harte welkom op de vaste repetitieavond (woensdagavond) om kennis te komen maken met het koor. Kijk voor meer informatie op www.zangkoorvoorst.nl. U kunt ook bellen naar het secretariaat (Riet Verbeek) 06 10875925

woensdag 15 mei

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws