” Als wij het niet hebben, stop dan maar met zoeken.”

TWELLO.- Al jaren is dit de slogan van firma Bonhof B.V. Het bedrijf bestaat vrijdag 1 november 50 jaar. Dit jubileum wordt gevierd van donderdag 31 oktober t/m zaterdag 2 november. Tijdens de open dagen worden rondleidingen gegeven, een machine show, diverse demonstraties en zijn er super scherpe acties.

Ontstaan

Het bedrijf is opgericht in 1969. Wim Bonhof begon met het repareren, de service en verkoop van landbouwmachines en tractoren. De vraag naar Metaaltechniek en Machinebouw nam dusdanig toe dat verhuizing naar een grote constructiehal in 2011 noodzakelijk werd. Deze vestiging werd gerealiseerd aan de Zonnenbergstraat 46. In april van dit jubileumjaar verhuisde machine- en materiaalverhuur naar een nieuw pand aan de Zonnenbergstraat 36. In dit pand werd ook een professionele Kärcher store geopend.

Metaaltechniek en machinebouw, landbouw- en industrietechniek bleven op de oude locatie.

Bonhof B.V

In de shop treft men duizenden producten. Gereedschap, bevestigingsmaterialen, speelgoed, werkschoenen, afrastering zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Verder kunnen bedrijven en particulieren terecht bij Bonhof voor o.a. het huren van een hoogwerker, heftruck of shovel. Op allerlei gebied qua metaaltechniek en machinebouw is voor Bonhof geen brug te ver. Voor de landbouw- en industrietechniek staan ervaren monteurs in de werkplaats en op gewenste locatie klaar. Een grote voorraad ( industriële) onderdelen en een wisselende voorraad occasions typeren het bedrijf. Reparaties, onderhoud en keuringen laten bij Bonhof niets te wensen over.

Bij Bonhof wordt het belangrijk gevonden dat een ieder goed geholpen wordt, vandaar dat hulp gegeven wordt door vak-gespecialiseerde mensen.

Wij vieren Bonhof 50 jaar, komt u ook?

Bonhof heeft ervoor gekozen om in plaats van eventuele cadeaus een gift te vragen welke te goede zal komen aan lokale goede doelen. Deze doelen betreffen: Stichting Dorpsverfraaiing Twello, Stichting Wilp Staat Op, Stichting Tamara en Hulphond Nederland.

Donderdag 31 oktober 13:00 - 22:00 uur

Vrijdag 1 november 13:00 - 22:00 uur

Zaterdag 2 november 10:00 - 16:00 uur

Adres: Zonnenbergstraat 46,

Tijdens dit feest zult u ontdekken dat de volgende “Bonhof zin” klopt:

Wat u ook nodig heeft, eerst naar Bonhof! Want als wij het niet hebben stop dan maar met zoeken..

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht