Arabische Pröttelpot

Bussloo- Door omstandigheden is de pröttelpot deze keer op zaterdag 26 mei. Dit bij hoge uitzondering, want het is een heel bijzonder weekend. De Kerk in Bussloo, bestaat 200 jaar. De koks willen graag een feestelijke afsluiting van het zaterdagprogramma verzorgen.

Net als op de eerste zaterdag van de maand kunnen de gasten om 17:30 uur aanschuiven. Vooraf is er gelegenheid om iets van de cultuur van de kerk in Bussloo op te snuiven.

Bij heel mooi weer zal de vrouwenpraatgroep de voorbijgangers hapjes te koop aanbieden voor een goed doel.

De volgende pröttelpot is op de eerste zaterdag in juli. Dan is er een Syrische kok Er zijn nog stoelen vrij voor de Arabische maaltijd van zaterdag 26 mei. Koks zijn Rita en Naìm uit Zuid Irak. Zij zijn Christenen en voelen zich blij in een vrij land daarvoor uit te mogen komen. Extra vereerd zijn ze om juist deze pröttelpot te verzorgen. Op de website www.vrouwenpraatgroep.nl staat bij het laatste nieuws of er nog plaatsen vrij zijn. Aanmelden kan en is noodzakelijk via de telefoon( met antwoordapparaat): 0571-261715 Mailen kan ook: marthekereuzel@gmail.com

woensdag 16 mei

Deel dit bericht