Beekzicht concert met Fanfare Voorst en Vaassens Fanfare Corps

Voorst- Zondag 7 juli is de 4e editie van het Beekzicht Concert in Voorst. Een parkconcert door het Fanfare Korps Voorst en het Vaassens Fanfare Korps. Dit unieke concert wordt een fijne combinatie van natuur en lichte muziek!

Het Voorster fanfare orkest staat onder leiding van Alfred Willering. Het orkest zal het publiek trakteren op een licht en gevarieerd muziekprogramma waaronder twee medleys uit de films ‘The Polar Express’ en ‘Frozen’. Een prachtig licht concertwerk ‘Excalibur’. Ook is er Klezmer- en Jazzmuziek te horen in twee swingende composities. Rocken doet het fanfare orkest met Innuendo van de Engelse band Queen.

Traditiegetrouw zal ook de ‘Bosch van Rosenthal Marsch’ te horen zijn. Dit muziekstuk is gevonden in het familiearchief van jonker Bosch van Rosenthal, de grondlegger van Stichting Beekzicht Voorst. De oorspronkelijke compositie is voor piano geschreven en inmiddels voor fanfare bewerkt door haar eigen dirigent Alfred Willering. Een unieke mars voor het dorp Voorst die je zeker gehoord moet hebben!

Als speciale gast musiceert het Vaassens Fanfare Corps onder leiding van Patrick Dieperink. Op het programma staat onder meer het feestelijke muziekstuk ‘Van Oranje’ en filmmuziek uit Planes. Swingende Latin muziek met trompetsolo en muziek van Coldplay, Bløf, Lou Bega met Mambo nr 5. George Bakers ‘Little green bag’, ‘Bad Leroy Brown’ en ‘Nights in White Satin’ van de Britse band The moody blues.

Fijne mix van natuur en lichte muziek

Het belooft een gezellige middag met fanfare klanken te worden. Het concert op zondag 7 juli begint om 14:00 uur.

De overdekte concertlocatie op Landgoed Beekzicht is te vinden aan de Rijksstraatweg 42 in Voorst en is vanaf 13:30 uur toegankelijk voor het publiek. Er is parkeergelegenheid in de omgeving. Het concert is gratis te bezoeken. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een drankje en om het landgoed te verkennen.

Een evenement op een unieke locatie in het dorp Voorst dat je zeker niet mag missen! Graag tot ziens tijdens het Beekzicht Concert 2019!

woensdag 3 juli

Deel dit bericht