Beemte Broekland kans op eretitel Mooiste plaats van Gelderland

BEEMTE BROEKLAND- Beemte Broekland doet mee met het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Na maandenlange voorbereiding is het vrijdag 10 augustus eindelijk zover en strijkt het team van de omroep neer in Beemte Broekland. Op die dag start ook het jaarlijkse Oranjefeest in Beemte Broekland.

Van 6 tot en met 24 augustus reist Angelique Krüger met haar crew door Gelderland. Elke werkdag van 9.00 tot 19.00 uur staat er een Gelderse plaats centraal tijdens Zomer in Gelderland, hèt zomerprogramma van Omroep Gelderland. Naast de eretitel Mooiste plaats van Gelderland kan de buurtschap maximaal 1000,- euro verdienen voor het goede doel. Met dit geld wil de buurtschap het aangezicht van het dorpshuis Ons Huus aantrekkelijker maken. Je kunt het team de hele dag volgen op radio en internet. Om 18.20 uur wordt de dag met een live tv-uitzending afgesloten.

Kom je ons aanmoedigen? Wees dan ongeveer 17.45 uur aanwezig voor de doorloop voor tv. Je vindt ons op het terrein naast Dorpshuis Ons Huus aan de Beemterweg.

woensdag 8 augustus

Deel dit bericht