Beursvloer Voorst goed voor 88 matches

Twello- Dinsdagavond 30 oktober vond in het Sportcafé Jachtlust de vijfde editie plaats van Beursvloer Voorst. Tijden de Beursvloer komen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek door speeddates en wordt er besproken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Burgemeester

De opening van de Beursvloer werd verricht door burgemeester Jos Penninx. In zijn welkomstwoord bedankte de burgemeester de organisatoren voor de afgelopen vijf edities. Vanaf 2019 zal Mens en Welzijn de organisatie van de Beursvloer overnemen van stichting Beursvloer Voorst. In het kader van 200 jaar gemeente Voorst passen dit soort activiteiten goed, samen vol vertrouwen vooruit aldus burgemeester Jos Penninx.

Voor de beurshandel hadden zich 21 bedrijven en 28 vrijwilligersorganisaties zich aangemeld. Medeorganisator Wilco Huisman is erg tevreden met deze aantallen. “De aantallen liggen in de lijn met andere jaren, dat geeft aan dat er veel behoefte blijft aan dit evenement”. Nadat burgemeester Jos Penninx met een slag op de gong de beurs had geopend, zochten de deelnemers elkaar op. In twee uur tijd werden er maar liefst 88 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van €44.000,-.

VIP aanbieding

Tijdens de Beursvloer werden er twee VIP aanbiedingen verloot door notaris Marck Slaghekke. Eén voor het bedrijfsleven en één voor de vrijwilligersorganisaties. Brein Reclame won de VIP aanbieding van De School voor Ondernemers en bij de organisaties won SV Voorwaarts de aanbieding van RTV Voorst.

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws