Bijeenkomsten bij Parkinson Café Deventer

Deventer- Het nieuwe seizoen van Parkinson Café Deventer begint op woensdag 12 september met het thema ‘De zaken op tijd regelen’. Notaris M.J.J. Procee-Geelhoed zal vertellen over testamenten, levenstestamenten en volmacht. De bijeenkomst is van 14.30 uur tot 16.30 uur met inloop vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis en aanmelding is niet nodig.

De bijeenkomst vindt plaats in De Blauwe Zaal van Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen aan de Hermelijn 2 in Deventer-Colmschate. Verdere informatie: Annie Overmars-Groen, coördinator Parkinson Café Deventer, telefoon 06-10863396 of e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl

Op maandag 1 oktober is er een extra bijeenkomst uitsluitend bedoeld voor partners en mantelzorgers. Deze bijeenkomst wordt geleid door Parkinson Café medewerkster Inge Bos en mantelzorgconsulent Kelly Bekebrede. Deze middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur met inloop vanaf 13.45 uur. Opgave is dan noodzakelijk via e-mail inge.bos@gmail.com. Er zijn voor deze middag nog twee plaatsen beschikbaar.

woensdag 5 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws