Brasserie Korderijnk kan weer aan de slag

Twello- Na wekenlang (12) stilzitten en de gedachte ‘hoe nu verder’, kwam vorige week het verlossende woord van de minister president: de horeca mag (zij het omringd door tal van maatregelen) weer aan de slag. Ook Rogier Korderijnk en zijn team voelen zich opgelucht nu ze eindelijk weer aan de slag kunnen.

Rogier: ‘’Op 1 juni is het dan eindelijk zover, we kunnen de deuren voor onze gasten weer openen voor een heerlijk diner. In de achter ons liggende periode zijn we ondanks alles toch behoorlijk druk geweest met b.v. opruimen en onderhoud van het pand. Ook het voorbereiden van ons nieuwe restaurant concept volgens de richtlijnen van het RIVM heeft veel van ons inlevingsvermogen gevraagd. Naar ons idee zijn we hierin meer dan geslaagd. Door het restaurant te verplaatsen naar de Tuinderijzaal kunnen we zo een ruimere opstelling realiseren aan de maximaal 30 gasten en kan er bij mooi weer gebruik worden gemaakt van het aangrenzende terras.’’

Frequent wisselende menu’s

Tot de maand september biedt brasserie Korderijnk een frequent wisselend 3-gangenmenu aan voor de prijs van 32,50 euro welke bestaat uit drie voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om b.v. alleen een hoofdgerecht te bestellen. Elke tafel krijgt een z.g. serveertafel waarop uw bestelde eten en drankjes geplaatst worden waarna u zelf deze dient af te nemen.

Belangrijk om te weten

Rogier Korderijnk hecht er waarde aan om in deze tijd een aantal ‘spelregels’ vast te stellen die voor de gast die wil reserveren, belangrijk zijn. Zoals met wie mag u komen eten, hoe neemt u plaats en waar moet u rekening mee houden?

Gasten uit 1 huishouden mogen samen aan 1 tafel zitten zonder de 1,5 meter restrictie. Gasten uit verschillende huishoudens mogen max. met 2 personen aan 1 tafel zitten zonder de 1,5 meter restrictie. Bij meer dan 2 personen uit verschillende huishoudens, geldt wel de 1,5 restrictie. U zit dan wel samen aan 1 tafel maar op 1,5 meter van elkaar. Het restaurant beschikt over diverse tafels waarbij hier aan voldaan kan worden. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met een speciale spray die op verschillende plekken aangeboden worden.

Reserveren

U dient te reserveren met opgaaf van naam, telefoonnummer, het aantal gasten en of het gaat om 1 huishouden of een samengestelde groep. Dit kan per mail: info@korderijnk.nl of telefonisch 0571 271851. Bij verkoudheid of luchtwegklachten, koorts of andere symptomen die kunnen wijzen op Covid-19 (zie ook www.rivm.nl wordt u verzocht om uw reservering te annuleren. Verdere informatie over het menu en openingstijden vindt u op de website www.korderijnk.nl

Mochten de regels in september voldoende versoepeld worden dan kunt u weer de vertrouwde uitgebreide a la carte kaart verwachten.

Dank

De familie Korderijnk wil bij deze graag een ieder bedanken die de afgelopen maanden gebruik heeft gemaakt van de voucher-actie. Rogier: ‘’Zij hebben ons daarmee gesteund in deze vreemde en moeilijke tijd. Wij hebben er enorm veel zin in om u weer te mogen begroeten in ons restaurant. Daarom schenken we de hele maand juni bij ontvangst een feestelijk glas cava van het huis. Zo willen we samen proosten op een gezonde toekomst’’..

Rogier Korderijnk ziet er naar uit om restaurantgasten te verwelkomen.

woensdag 27 mei

Deel dit bericht