Brasserie Kriebelz zoekt enthousiaste musici!

Terwolde- Het is genieten op het terras! De zon, warme temperaturen, een hapje en een drankje; vrijwel alles is weer mogelijk, natuurlijk met inachtneming van de bekende 1.5 meter. “Het is fantastisch dat we weer geopend zijn, fijn om de gasten te ontvangen, de gezelligheid, het praatje en uiteraard zorgen voor wat lekkers!” René en Helma Zeisseink blikken terug op een bijzondere tijd, maar kijken vooral vooruit, waarbij ze allerlei plannen hebben.

Eén van die plannen is de muzikale aankleding van het terras gedurende het zomerseizoen.

“Wij hebben onze deuren maanden lang gesloten moeten houden, maar ook veel muzikanten konden niet optreden. Voorlopig zal dat voor hen ook nog wel zo blijven, want feestjes worden vooral thuis gehouden en andere evenementen zijn er nog niet” aldus René Zeisseink.

Daarom nodigt Brasserie Kriebelz die musici uit, welke graag weer eens willen spelen voor publiek.

“Wij zoeken muzikanten, waarbij muziek een hobby is en die graag weer eens interactie met publiek willen hebben.” Het terras is het podium, waar een zanger(es), duo’s, trio’s en viermans-formaties zich muzikaal kunnen uitleven.

Als tegenprestatie biedt Brasserie Kriebelz het podium, de drankjes en een heerlijke maaltijd aan. Dit geldt ook voor de partners van de muzikanten.

“Het is een mooie gelegenheid voor de mensen om weer lekker te spelen, waarbij ze als dank door ons in de watten worden gelegd.”

Wie het leuk lijkt om deel te nemen, kan bellen met 0571-292022 of een email sturen aan

info@brasserie-kriebelz.nl

woensdag 17 juni

Deel dit bericht