Cadenza Twello start Probeer Orkest

Twello- Kinderen die altijd al muziek willen maken kunnen gratis ervaren hoe leuk het is om dat samen te doen. Ze mogen zelf een instrument kiezen en kijken of dat bij hen past. Probeer Orkest is er voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, helemaal gratis en start op 16 en 18 juni.

​In het Probeer Orkest ervaren kinderen hoe het is om met een groep samen muziek te maken. Voor kinderen die al een instrument hebben gekozen, ligt tijdens de eerste les een instrument klaar. Kinderen die nog geen keuze hebben gemaakt helpen we met een instrument dat bij hen past. En natuurlijk krijgen ze het instrument in bruikleen mee naar huis, om thuis te oefenen. Het Probeer Orkest start met drie groepslessen, gevolgd door twee individuele muzieklessen. Daarna kunnen ze ervoor kiezen om na de zomervakantie door te gaan met muziek maken.

Er is een Probeer Orkest koper, met trompet, hoorn, euphonium, slagwerk en xylofoon. Zij repeteren vanaf woensdag 16 juni van 13.15 uur tot 14.15 uur. Het Probeer Orkest hout bestaat uit fluit, klarinet en saxofoon. Zij repeteren vanaf vrijdag 18 juni van 17.00 tot 18.00 uur. Allebei in de compleet verbouwde Molenschuur. Gratis aanmelden kan tot en met 13 juni. Kijk voor meer informatie over het probeerorkest op www.cadenzatwello.nl

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht