Categorie modewinkels, provincie Gelderland

Wilp- Piet Zoomers ModeMall Wilp is winnaar geworden van de titel “Winkelier van het Jaar” van zowel de gemeente Voorst als de provincie Gelderland in de categorie Modewinkels.

De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers. Tijdens deze verkiezing zoekt de organisatie naar de winkels waar klanten iedere keer weer naar teruggaan omdat ze de beste service, prijs en kwaliteit leveren. Winkels die het verdienen om in de spotlights te staan. Tot 2 juli konden consumenten online hun stem uitbrengen en gisteren werden de provinciewinnaars per provincie bekend gemaakt.

Piet Zoomers ModeMall Wilp, bestaande uit ruim 5.000 m2 vloeroppervlakte met meer dan 150 merken op het gebied van dames- en herenmode, schoenen en lifestyle-artikelen en een Fashion Café, wist met een meerderheid aan publieksstemmen de titel in de wacht te slepen. Daarmee zijn ze in de race voor de landelijke titel ‘Winkelier van het Jaar in de categorie Modewinkels’.
Piet Zoomers is trots op deze titel en wil alle klanten die op hen gestemd hebben, hiervoor bedanken.

woensdag 10 juli

Deel dit bericht