Dameskledingzaak MDS gaat verder als SISZ

Twello- Op 27 juli jl. stond Diane Oosterbroek voor het laatst in haar winkel MDS aan de Marktstraat in Twello. Per 1 augustus is Anita Buitenhuis de eigenaar van de kledingzaak en gaat ze verder onder een nieuwe naam: SISZ.

In de 13 jaar dat Diane Oosterbroek haar winkel met veel overgave en enthousiasme runde is MDS echt een begrip geworden in Twello. Het kledingzaakje naast De Pronkkamer waar je altijd terecht kan voor een leuke outfit en een gezellig praatje. Vaste klanten waren dan ook maar wat blij dat ze hoorden dat Anita Buitenhuis het gaat overnemen.

Tijd voor iets nieuws

Diane startte in 2006 de winkel in Vaassen die ze Meer Dan Schoenen (MDS) noemde. In eerste instantie had ze alleen schoenen voor kinderen en vrouwen maar zeker ook een vooruitziende blik. Al snel verschoof het assortiment toen ze merkte dat er meer vraag was naar dameskleding. In de tijd van recessie nam ze het besluit de winkel in Vaassen te sluiten en een doorstart te maken in Twello. Ondanks dat ze nog elke dag met plezier in de winkel staat, hakte ze begin dit jaar de knoop door om helemaal te stoppen. Het is tijd voor iets nieuws! In het komende jaar opent ze in de binnenstad van Deventer een bed & breakfast waar ze vast en zeker al haar energie en nieuwe ideeën in kwijt kan.

Net dat extra beetje aandacht

Een passie voor kleding heeft Anita altijd al gehad, vandaar dat ze ook regelmatig bij MDS binnen liep. Zo raakten de dames bevriend en sprong Anita met veel plezier bij in de winkel als het nodig was. Dat het zo’n wending zou krijgen had Anita zelf ook nooit gedacht. Zij werkt nl. al jaren als binnendienst medewerker in de makelaardij. Voor mensen klaar staan dat is de grote gemene deler. Ze wil klanten bij SISZ. dan ook graag net dat extra beetje aandacht geven en vooral dat ze daarna blij de winkel verlaten.

Opening 4 september

In augustus is de winkel gesloten. Na enkele aanpassingen aan het interieur zet Anita een maand later de kledingzaak voort met dezelfde formule. Het merk YaYa zal de boventoon blijven voeren. Natuurlijk wil ze er met SISZ. ook haar eigen draai aan geven. Het is nog even ontdekken wat ze precies wil én waar de klant behoefte aan heeft. SISZ. is voor het eerst geopend op woensdag 4 september. Vanaf dat moment kan men vier dagen per week in de winkel terecht, nl. van woensdag t/m zaterdag. De koffie staat klaar!

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws