Dauwtrap terrassen voor Alpe d’HuZes

Klarenbeek- Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek verzorgt op donderdag 10 mei een aantal dauwtrapterrassen bij een aantal mooie fietstochten in de omgeving.

Fietstocht Twello

Voor de fietstocht van SV Twello hebben zij een prachtige locatie uitgezocht in Voorst, bij camping Haverkamp. Deze verrassende camping aan de Hooistraat 6 is gelegen op een bijzonder mooi natuurkampeerterrein. SV Twello heeft een mooie 30 en 45 kilometer route uitgezet, die beiden langs deze prachtige camping komen. Iedereen kan hier rustig even de benen strekken onder het genot van een kop koffie of thee, een ander lekker drankje en/of wat lekkers. De sanitaire voorzieningen op deze camping zijn prima, dus er staat niets in de weg om rustig een paar drankjes te drinken. De start is tussen 9 en half 11 vanaf het sportcomplex aan de Zuiderlaan in Twello.

Fietstochten Klarenbeek en Wilp

Voor de fietstochten van SC Klarenbeek en Belangenvereniging Wilp wordt een speciaal Toer-de-Boer-terras ingericht aan de Soerhuislaan 4 in Wilp bij de boerderij van Rodney en Annemieke Hurenkamp.

Bij het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek kan tussen 08.00 en 11.00 uur gestart worden voor een 25 en 40 kilometer route van SC Klarenbeek.

Bij dorpshuis De Pompe in Wilp kan je tussen 08.00 en 15.00 uur inschrijven voor een fietsroute van 15, 25 en 35 kilometer of een wandelroute van 5 of 10 kilometer.

Op het Toer-de-Boer-terras aan de Soerhuislaan zijn koffie, thee, diverse andere lekkere drankjes en versnaperingen verkrijgbaar.

Openingstijden dauwtrapterrassen

Wanneer u zelf de fiets op gaat voor een mooie route en een van de terrassen wil bezoeken om zo het goede doel te steunen, kan dat natuurlijk ook! Het dauwtrapterras aan de Hooistraat in Voorst is geopend van 09.30 tot 13.00 uur en aan de Soerhuislaan in Wilp van 09.30 tot 17.30 uur.

Alpe d’HuZes team Klarenbeek

Het Alpe d’HuZes team Klarenbeek bestaat uit de Klarenbekers Rolph Weijn, Johan Brink, Lambert Brink, André Wolters, Mila Wolters en Erik van den Brink. Daarnaast maken ook Marijke Klomp-Borgonje uit Twello en Annemiek Hurenkamp-Ebbers uit Wilp deel uit van deze vriendengroep die op 7 juni 2018 de beroemde Nederlandse berg in Frankrijk op gaat fietsen. Dit met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. “Samen naar een toekomst waarin niemand meer doodgaat aan kanker” is hun motto. Om hun streefbedrag van € 20.000,- te behalen, hebben zij verschillende sponsoren gezocht. Daarnaast steken zij ook zelf regelmatig de handen uit de mouwen tijdens verschillende acties en evenementen. Bijvoorbeeld bij het Dickens Festijn in Deventer, tijdens de carnavalsoptocht in Klarenbeek en bij Lentelive in De Vecht.

2e handskledingsbeurs

Na Hemelvaartsdag organiseren zij op vrijdagavond 18 mei (van 20.00 tot 22.00 uur) en zaterdagochtend19 mei (van 10.00 tot 12.00 uur) nog een grote tweehands kledingbeurs in het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek. Een leuke beurs met 2e hands dames-, heren- en kinderkleding en schoenen.

Team volgen

Wilt u het team en hun acties volgen? Dat kan via www.facebook.com/Alpe d’HuZes Zinvol op je zadel Team Klarenbeek (ook voor niet facebook-gebruikers) en via de site https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamklarenbeek.

woensdag 9 mei

Deel dit bericht