De Boog Fysiotherapie en ’t Twenlo vanaf 1 januari samen

Twello- Met ingang van 1 januari 2019 gaan fysiotherapiepraktijken De Boog en ’t Twenlo samen verder onder de naam De Boog Fysiotherapie. Vanaf die datum wordt de praktijk gerund door drie dames, Christa Vorsterman van Oijen, Anneloes Bosgoed en Rian Havekes.

Het doel van het samengaan is om de krachten van beide praktijken te bundelen. Christa Vorsterman van Oijen: “Door het samengaan, kunnen we een nog completer aanbod aan zorg aanbieden aan onze patiënten. Dat doen we nog steeds met de zorg en persoonlijke aandacht zoals mensen nu van ons gewend zijn. We worden iets groter, maar blijven wel relatief klein. Hierdoor kunnen we die persoonlijke aandacht blijven geven!”

Alle drie zijn ze gespecialiseerd in een andere vorm van fysiotherapie. Christa Vorsterman is master in bekkenfysiotherapie, Anneloes Bosgoed in manuele therapie en Rian Havekes in kinderfysiotherapie. Daarnaast hebben ze samen nog vijf therapeuten in dienst. Je kunt dus voor alle vormen van fysiotherapie en (psychosomatische) oefentherapie bij De Boog terecht.

De praktijken blijven gevestigd op dezelfde locaties, te weten de Duistervoordsweg 13 en Verdistraat 4a in Twello. Daarnaast is er nog een derde locatie bij SV Twello, waar we gebruik maken van de fitnessruimte.

De logopedie op de locatie aan de Verdistraat blijft gewoon bestaan en wordt verzorgd door Ida Vercoulen.

Heb je vragen over het samengaan? Stel ze gerust of kijk op www.deboogfysiotherapie.nl voor meer informatie.

woensdag 12 december

Deel dit bericht