Dinershow voor ouderenbonden en Zonnebloem

Twello- Op zondagochtend 11 maart zal muziekvereniging Excelsior uit Twello haar tweede concert verzorgen in samenwerking met de Zonnebloem en andere ouderenbonden die actief zijn in de gemeente Voorst.

Excelsior heeft in het kader van de participatiewet contact gezocht met de Zonnebloem afdeling gemeente Voorst en alle ouderenbonden. Om ook de oudere bewoners van de gemeente te kunnen laten genieten van een mooi concert hebben Excelsior en de Zonnebloem voor deze zondagochtend de handen ineen geslagen.

Het programma van zondagochtend zal nagenoeg gelijk zijn aan dat van de zaterdagavond. In een prachtig omgetoverde sportzaal in sporthal Jachtlust kan men gaan genieten van een heuse; Diner Show.

Een bekende ober zal men deze ochtend meenemen langs diverse landen en de daarbij behorende hapjes zullen door hem gepresenteerd worden.

Zondagochtend gaat de zaal om 10.00 uur open en start het concert om 10.30 uur. In een non-stop programma kan men luisteren en genieten van mooie muziek en lekkere hapjes. Rond 11.45 uur zal het concert worden afgesloten. De entree voor dit showconcert is gratis.

woensdag 28 februari 2018

Deel dit bericht