Doe mee met de fotowedstrijd van Bezoek Voorst!

Voorst- Ga de uitdaging aan en maak de meest sfeervolle, winterse, herfstachtigste en gezelligste foto op een voor jou bijzonder plekje in de gemeente Voorst. De mooiste foto’s worden getoond in het Voorster Nieuws en op bezoekvoorst.nl. De eigenaar van de beste foto ontvangt zelfs een winters cadeaupakket!

In afwachting van het ‘echte’ winterse weer en de daarbij behorende sfeerplaatjes, verlengen wij onze fotowedstrijd tot en met 29 februari 2020. Laat het winterse weer het echt afweten, dan stuur je toch bijvoorbeeld een leuke foto van de carnavalsoptocht in!

Kijk op bezoekvoorst.nl voor onze tips met locaties en evenementen voor het schieten van jouw perfecte winterse plaatje. En volg onze Facebook-pagina om de ingezonden foto’s te bekijken.

Doe mee en mail je foto voor 29 februari 2020 naar bezoek@voorst.nl *

Vermeld bij je inzending de locatie waar je jouw prachtige sfeerbeeld gemaakt hebt, zodat onze bezoeker in jullie voetsporen kunnen treden.

*Bij inzending van je foto ga je ermee akkoord dat de gemeente Voorst de foto mag gebruiken voor promotiedoeleinden van onze prachtige gemeente.

woensdag 12 februari

Deel dit bericht