Druk bezocht zang- en toneeluitvoering

Voorst- Een kerk vol bezoekers en een goed bezet Dorpshuis genoten vrijdagavond van het concert van Zingt den Heer en de aansluitende toneelvoorstelling van OCH uit Holten. Genieten was het in de kerk met het gevarieerde zangprogramma onder leiding van Maarten Romkes. Na het bondslied werden onder meer de liederen Matona mia cara en Cantique de Jean Racine gebracht. Afgewisseld met een piano intermezzo door Roel Praas die ook de begeleiding verzorgde. Na een orgelintermezzo door Gert Oldenbeuving werd het programma besloten met The Phantom of the Opera, Lead me Lord en His name is excellent.

Jubilarissen

De jubilarissen werden dit keer gehuldigd door voorzitter Rikie Kloosterboer, die zelf al bijna 55 jaar lid is van het koor. Het waren er zes dit keer: Chris Schouten en Christien Bloemkolk (60 jaar) , Willy Nieuwenhuis (55 jaar), Coby Timmers (35 jaar), Anneke Hulshof (25 jaar) en René Reuzel (12½ jaar).

Voor allemaal was er een oorkonde en bloemen.

Na het concert ging men gezamenlijk naar het Dorpshuis waar na de pauze de toneelgroep OCH uit Holten het stuk: ‘Uutvinden is mien hobby’ bracht. De bezoekers genoten van de hilarische taferelen en omdat het in het stuk allemaal om een stofzuiger draaide, kregen de spelers na afloop van Zingt den Heer een stofzak met een lekkere attentie.

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws