Eckhuys Makelaars en Van den Belt Makelaars bundelen krachten

Twello- Twee bekende Twellose makelaarskantoren gaan samenwerken. Wilco van Eck van Eckhuys Makelaars en Guido Leerkes van Van den Belt Makelaars bedienen de lokale woningmarkt vanaf 1 april gezamenlijk. Dat doen zij onder de vlag van Van den Belt Makelaars. Klanten profiteren hierdoor van een nog betere dienstverlening.

“Ik ben al 35 jaar actief in de makelaardij”, vertelt Wilco. “Sinds 2005 heb ik mijn eigen kantoor, Eckhuys Makelaars. Ontzettend leuk, maar ook een hele verantwoordelijkheid om in je eentje een kantoor draaiende te houden. Contracten opmaken, administratie, de mailbox, dat hoort er allemaal bij. Ik kom daardoor alleen niet meer zoveel aan aankopen, verkopen en taxeren toe als ik zou willen.”

Samenwerking
De samenwerking met Van den Belt Makelaars geeft Wilco de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten die Guido en zijn team bieden. Guido: “Als makelaar ben je het aanspreekpunt voor mensen. Maar een woning kopen, verkopen of taxeren is heel wat werk. Dat kun je nauwelijks alleen doen. Door samen te werken kunnen we Wilco het administratieve werk enigszins uit handen nemen. En andersom kunnen wij gebruik maken van zijn jarenlange kennis en ervaring. Hij brengt veel lokale expertise mee en het is voor ons snelgroeiende kantoor fijn om er zo’n professional bij te hebben.”

Verbreden
Daarnaast is Van den Belt Makelaars altijd in ontwikkeling. “We verbreden ons dienstenpakket steeds meer”, vertelt Guido. “Duurzaamheid is en blijft bijvoorbeeld een steeds belangrijker aspect van ons werk. Doordat Wilco hier veel affiniteit mee heeft kunnen wij daar met de komst van Wilco nog meer in betekenen voor onze klanten”.

Praktisch
De naam Van den Belt Makelaars blijft ongewijzigd. De lokale binding en het grote netwerk maken Van den Belt Makelaars een bekende naam in de regio. Het kantoor opereert al ruim 30 jaar op de lokale woningmarkt met aankoop, verkoop en taxaties. Het succes van zowel Van den Belt Makelaars als Eckhuys Makelaars zit in persoonlijke communicatie en samenwerking met klanten. Wilco is vanaf 1 april bereikbaar onder de vlag van Van den Belt Makelaars.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht